http://www.You4Dating.com
Vend Takim Online per te Gjithe.
1.Websiti yne eshte drejt dhe i shpejt per te Gjeture Shoke (Shoqe),Partner apo Fatin tuaj Onlinenepermes Internetit,Deshironi te Kaloni kohe te Mire Vizitoni Websitin Tone.
2.You4Dating eshte eshte Websit ne Internet per ta Gjeture Fating dhe eshte 100% Falas.Ne ju lejojm ju qe te hapeni Konton tuaj Falas dhe te Lejoni dhe Bllokoni Kedo sipas deshires suaj.
3. http://www.You4Dating.com , eshte website i ndertuar nga Shqiptaret e Anglis ku te gjithe ju jeni te Mireseardhure,You4dating.comeshte website Profesional i Dezajnuar per te gjithe dhe Vizitoret kane Kontroll te Plote te Kontos se tyre: View messages View messages ,Address Book , My data,My profile,Who seen profile,Change profile,Remove profile, Search,All users,Users online:,Visited profiles,Matchmaker, Options,Options,Change password,Ban list,My Favorites dhe shum te tjera.
4.You4Dating.com eshte Website Internacional per te gjithe pa marr parasysh se cfare Gjinie apo Feje Jeni,te gjith jeni te Mireseardhure.
5.You4dating.com eshte 100% Falas.Keni shkuar deri ketu s'ju pengon asgje dhe s'ju kushton asgje qe ju te Regjistroheni,Vizitoni Websitin qe te Filloni Takimet me Personat qe ju Deshironi,Faleminderit dhe Respekt.
http://www.You4Dating.com
http://www.You4Dating.com
http://www.You4Dating.com .

Veteam shqip! Humor,muzike,shkarkoMp3,filma,Familja Moderne,Kafeneja jone etj

Youtube | Chat-Ketu! | Chatet-Shqiptare | IRC-Chat | ShkarkoMP3 | MP3 | ShkarkoMp3 | RTKLive | Humor shqi | Zgjidhni-Radion | Feja_islame | Kafeneja Jone | Familja Moderne

Sunday, 3 February 2008

-Alan KARAEV vs Bob Sapp

-Hong-Man Choi vs. Mike Malone (K-1 2007)

-Choi vs. Akebono

-Box FAntastik Hong Man Choi vs Gary Goodridge

-Choi, Hong Man nagdaun per 10 sekonda

Shqiptart ne Ring Boks Elvir Muriqi.

Loading...